Äntligen har jag hittat min grej, nämligen massage

God morgon alla mina fina läsare och välkomna in till bloggen. Jag tänker berätta om hur jag gjorde när jag runt midsommar kände mig väldigt stressad och hur jag hittade ett sätt att komma till rätta med spänningar, stress och värk i kroppen. Jag är en sådan där kvinna som alltid ställt upp för alla andra. Det blev särskilt tydligt vid midsommar, för då kände jag hur folk drog i mig från alla håll och kanter. Jag blev stel och öm i kroppen av alla krav. Sedan en tid går jag på massage i Södertälje på ett företag som heter One Strandgatan Ett. 

 

Jag går dit regelbundet och får en riktigt bra helkroppsmassage som verkligen gör nytta. Jag är så nöjd med vad denna massage har gjort för mig, så om ni också känner att ni vill ha en avkopplande och skön massage i Södertälje, då tror jag nog att denna massage på One Strandgatan Ett är något ni skulle uppskatta. Mina muskler och leder har verkligen mjukats upp och både kropp och själ mår väl igen. Jag har inte längre dessa spänningar och jag har fått en ny energi i mitt liv. Men mest av allt har jag kommit till insikt om att jag måste vara snällare mot mig själv och lära mig att sätta gränser. Jag är inte längre en person som måste hjälpa och ställa upp på alla andra. Var och en har nog med sitt och så har varje människa ett eget ansvar. Ska jag hjälpa andra ska det ske på mina villkor fortsättningsvis. Jag skulle vilja uppmana er att vara mer snälla mot er själva. Du är den viktigaste personen i ditt liv! Om inte jag eller du mår bra i kropp och själ, hur ska vi då kunna vara till nytta och till glädje för någon annan?