Köp dina skruv i Uppsala hos Global Maskin i Norrort

Nog har man varit arg när det inte gick att få tag på skruv. Är det inte typiskt att just den skruv man behöver är den som inte går att få tag på? Detta har jag undrat över vad det beror på, men nu behöver jag inte längre gnugga geniknölarna för att fundera vidare på frågan, för jag har funnit en lösning på denna bristen på skruv-problemet. Det visade sig nämligen att det finns en butik som heter Global Maskin i Norrort som säljer skruv i Uppsala

Det här är en butik som jag inte kände till, men efter att jag stött på en vän inne på Coop och vi kom att prata om detta med skruv, så talade han om för mig att han alltid köper all sin skruv i Uppsala på Global Maskin i Norrort, och det är minsann rätt så mycket skruv han behöver för han är egenföretagare som snickare. Mitt eget behov av skruv i Uppsala har förstås inte varit lika stort som min väns behov, den här snickaren, men inte desto mindre behöver jag skruv jag också. Det fina med Global Maskin i Norrort är att om det ändå är så att just den skruv man behöver är slutsåld, eller inte finns i sortimentet, då beställer de hem den och så finns den att hämta inom ett par dagar. Nog talat om det här med skruv i Uppsala. Nu är det dags att börja planera för årets semester. Har ni något särskilt inplanerat? Skriv hemskt gärna och berätta om era planer, jag kan behöva lite tips och idéer för egen del om vad jag skulle kunna hitta på under min semester.