Kostrådgivning som hjälpte mig till att gå ner i vikt

Varmt välkommen till mig den här tidiga vårdagen i slutet av mars. Jag har alltid många olika saker jag får lust att ta itu med så här den här tiden på året. För några veckor sedan trodde jag inte att jag skulle kunna göra så mycket som jag hade önskat för jag har ökat stadigt i vikt och lagt på mig en inte allt för obetydlig övervikt. Jag har varit deprimerad och tröstätit. Men så hörde jag talas om ett företag som man kan gå till för att få kostrådgivning i Linköping och jag bestämde mig för att se om inte denna kostrådgivning i Linköping kunde vara någonting för mig, och det var det. Eftersom jag nu fått så bra hjälp till att gå igenom mina kostvanor så kände jag att jag ville skriva ett inlägg om detta på bloggen idag. Om det fungerar så bra för mig så kommer det säkert fungera för dig också, om du behöver kostrådgivning i Linköping vill säga. Företaget som jag pratar om heter BD Kost & Rådgivning och de kan utöver att de är behjälpliga inom kostrådgivning i Linköping även finnas till för er som vill få healing eller livscoaching, så det är ett företag som kan passa olika slags människor beroende på vad man har fär särskilda förutsättningar, önskemål och behov. I och med att jag fick hjälp genom denna kostrådgivning i Linköping har jag nu lyckats med att gå ner rätt så många kilon och jag har nu åter fått energi till att sätta händerna i allt jag vill ta för mig nu när våren nätt och jämt har börjat.