En duktig målare som jag har anlitat!

Hej och god morgon alla mina trevliga läsare! Idag ska jag skriva om ett måleri i Lilla Edet som har hjälpt mig att måla fasaden på min vackra trävilla. Företaget som jag anlitat heter Tellanders Måleri. Faktiskt så har jag blivit riktigt, riktigt imponerad över det fina jobb de har gjort med att måla den här fasaden. Så jag kan inte annat än att berätta om detta för er i bloggen. Jag vill verkligen rekommendera alla er som är i behov av ett måleri i Lilla Edet att anlita er av det här företaget. Att det finns många som söker efter målare och hantverkare det har jag koll på i och med att jag själv är en flitig besökare på många bloggar. Just det här med målare och hantverkare det talas det mycket om. Det känns fint att kunna få berätta om ett företag som verkligen är bra, till skillnad från många av de företag som inte lever upp till vad de lovar. Kan jag hjälpa någon här till att fatta ett bra beslut angående valet av måleri i Lilla Edet, kan ingen bli gladare än jag! Jag vill också passa på att tacka alla er som skrivit om de företag som man inte bör anlita. Det är noterat! 

 

Det finns rätt så många företag i den här branschen så det var inte helt enkelt att veta vem jag skulle anlita. Jag ville helst ha en målare ifrån orten. En av mina grannar hade tidigare anlitat Tellanders Måleri, faktiskt flera gånger, och hade bara gott att säga. Referenser är viktigt, men också att företagets anställda är kompetenta när det gäller att kunna måla. Behöver du hjälp av ett måleri i Lilla Edet eller i dess omnejd kan Tellanders Måleri hjälpa dig med i stort sett allt en målare kan göra. Till exempel inomhus- eller utomhusmålning, takmålning, tapetsering, spackling och mycket mer.